ADS
ADS
ADS
Festivalul-Concurs Internaţional de Muzică Uşoară Românească „Voci de Primăvară” organizat online, la Botoșani. Cine sunt câștigătorii!
STIRI
Published on 04/04/2021

Festivalul-Concurs Internaţional de Muzică Uşoară Românească „Voci de Primăvară”, organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, a fost un succes încă de la prima ediție. Din cauza pandemiei, festivalul-concurs a avut loc online. Manifestarea a reunit la start, la cele două categorii de vârstă – 10-15 ani și 16-35 de ani, 56 de participanți din țară și străinătate.

Valoarea concurenților a fost ridicată, juriului, format din maestrul Marius Țeicu (compozitor, dirijor și solist vocal), maestrul Viorel Gavrilă (compozitor și dirijor) și Cornelia Ciobanu, directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, fiindu-i foarte greu să facă departajarea concurenților.

La categoria de vârsta 10-15 ani, trofeul a fost câștigat de Catinca-Maria Leu din Călărași (județul Călărași), iar premiul I de botoșăneanca Maria Stan-Muraru. La categoria de vârsta 16-35 ani, trofeul a fost adjudecat de Andra-Elena Mihalache (Botoșani), iar premiul I a fost câștigat de Ana-Maria Țîbuleac din Raionul Rîșcani (Republica Moldova) și Diana-Cosmina Penghiș din Buciumeni (Galați).

Comments