Hoț prins de un polițist botoșănean care se afla în timpul liber. A auzit o femeie cum striga după ajutor pe stradă
25/03/2021 12:32 in STIRI

Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, care se afla în timpul liber, a prins un hoț pe o stradă din municipiul Botoșani. Polițistul din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, de 35 de ani, se afla, miercuri, pe o stradă din municipiul Botoșani, iar la un moment dat a observat o femeia care striga după ajutor, spunând că i-au fost furați banii.

"Colegul nostru a reușit să prindă persoana bănuită de faptă și să o imobilizeze până la sosirea echipajului de intervenție”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Potrivit sursei citate, individul, un bărbat de 48 de ani, i-a solicitat victimei, de 53 de ani să-i schimbe o suma de bani si profitând de neatenția acesteia i-a sustras 50 de lei din mână.

Bani au fost recuperati de politisti si restituiți persoanei vătămate. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, urmând ca în funcție de rezultatele cercetărilor să se dipună măsuri, a mai spus reprezentantul IPJ Botoșani.

COMMENTS