ADS
ADS
ADS
Treabă în bătaie de joc! Primăria Botoșani cheltuie sume uriașe pentru a construi trotuare pe care nu poți merge. Zeci de stâlpi „plantați” pe mijlocul căii pietonale
STIRI
Published on 14/03/2021

Primăria municipiului Botoșani iese din nou în evidență printr-un proiect „marca Dorel”. Aceasta a alocat o sumă foarte mare de bani pentru reamenajarea străzii și trotuarelor de pe strada Primvărerii și Vârnav, însă lucrarea este una care stârnește nu doar îngrijorarea, ci și râsul.

Municipalitatea construiește trotuare noi pe porțiunea de stradă cuprinsă între Mihail Kogălniceanu și Bucovina, însă acestea nu vor putea fi folosite de vreo mamă care iese la plimbare cu copilul în cărucior sau de vreo persoană cu handicap.

Trotuarele au lățime puțin mai mare de un metru, însă pe mijlocul acestora sunt „plantați” din 25 în 25 de metri, zeci de stâlpi de iluminat din beton. Iresponsabilitatea celor care au proiectat lucrarea și mai ales a celor care au aprobat-o este uriașă, în condițiile în care totul nu pare să aibă utilitate publică, ci să aibă ca scop doar cheltuirea banului public.

Lucrarea nu este încă finalizată, iar municipalitatea mai are timp să mute stâlpii sau sa schimbe traseul trotuarului, astfel încât scopul de a fi folosit în interes pietonal să fie atins.

Comments