ADS
ADS
ADS
Un șofer mergea cu mașina șerpuind pe un drum din Botoșani chiar în fața unui echipaj de poliție. Surpriza pe care au avut-o oamenii legii
STIRI
Published on 11/03/2021

Un șofer care a urcat beat la volan și mergea cu mașina șerpuind, a fost depistat în trafic de polițiștii botoșăneni. Miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi, au observat pe Drumul European DE 58 din localitatea Flămânzi, un autoturism care avea o deplasare sinuoasă.

"S-a procedat la interceptarea în trafic a autoturismului, prilej cu care a fost stabilită identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat de 43 de ani, din județul Neamț. Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Ulterior, bărbatul a fost transportat la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. El s-a ales cu dosar pentru conducere sub influența alcoolului.

Comments