Noua speranţă a tenisului feminin românesc! "Rebela" cu 21 de tatuaje a câştigat un nou titlu
22/02/2021 17:13 in STIRI

Andreea Prisăcariu (21 de ani) a câştigat turneul ITF de la Antalya, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari, după ce a învins-o în finală pe italianca Aurora Zantedeschi, cu 6-3, 7-5.

Andreea Prisăcariu a câştigat în Antalya al treilea titlu ITF din carieră

Andreea Prisăcariu (21 ani, 658 WTA) a obţinut trei victorii pe tabloul preliminar, 7-6 (2), 6-2 cu belgianca Vicky van de Peer, 6-0, 6-0 cu franţuzoaica Leire De Ezcurra şi 6-3, 6-1 cu australianca Tina Nadine Smith.

În primul tur, românca a trecut de Daria Lopatetska (Ucraina), cu 6-3, 6-4, în optimi a învins-o pe Yuliana Lizarazo (Columbia), cu 6-1, 6-3, în sferturi s-a impus în faţa letonei Daniela Vismane cu 6-2, 6-3, iar în semifinale a câştigat cu un simetric 6-2, 6-2 în faţa bulgăroaicei Ghergana Topalova. Acesta este al treilea titlu ITF obţinut de Prisăcariu în cariera sa, după două câştigate în 2019 la Tabarka (Tunisia).

Titlul la dublu a fost cucerit de cuplul format din Cristina Dinu (România) şi Chantal Skamlova (Slovacia), după 6-1, 6-3 în finala cu perechea columbiană Maria Fernanda Herazo Gonzalez/Yuliana Lizarazo.

Cine este Andreea Prisăcariu, "rebela" cu 21 de tatuaje

Fostă campioană națională la juniori, sportiva din Iași este o prezență spectaculoasă. Are 21 de tatuaje, fiecare dintre ele cu o semnificație aparte.

”Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei.

Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine”, explica ea, acum câteva luni.

Totodată, jucătoarea româncă, născută la Iași, a spus că abia așteaptă să fie o ”mireasă tatuată”. ”N-am cum să regret tatuajele. Fac parte din mine, au făcut parte din familia mea, mă reprezintă. Abia aștept să fiu o mireasă tatuată”, a explicat Andreea Prisăcariu.

 

Sursa:digisport

 

COMMENTS