Accident produs de un botoșănean pe DN29! A lovit cu mașina un cap de pod, apoi a intrat în indicatoarele rutiere. O roată s-a oprit într-un alt autoturism
18/02/2021 18:41 in STIRI

Un botoșănean de 36 de ani, din orașul Flămânzi, a produs un accident rutier miercuri dimineață, pe DN 29, în afara localității sucevene Dumbrăveni. Constantin R. conducea autoturismul un VW Golf, iar într-o curbă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei, a pierdut controlul supra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus, a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod, apoi indicatoarele rutiere cu panoul de ieşire din Dumbrăveni.

Din impact, roata stânga faţă a autoturismului în cauză s-a rupt şi a izbit un autoturism VW Touran, fără număr de înmatriculare, parcat în faţa unui parc de dezmembrări auto. Botoșăneanul a fost rănit și transportat la Spitalul Judeţean Suceava cu „traumatism toraco- abdominal, traumatism coloană cervicală, contuzie membre inferioare, contuzie copsă bilaterală”. El nu era băut.  Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

COMMENTS