FC Botoșani joacă, duminică, cu Dinamo București. Croitoru: Dinamo nu intră pe teren cu problemele, ci cu valoarea
21/01/2021 11:55 in STIRI

FC Botoșani va juca duminică, de la ora 20.00, cu Dinamo București. Antrenorul FC Botoșani este mai optimist înaintea acestei partide și chiar dacă nu își subestimează adversarul speră la o victorie. 

Supărat peste măsură după meciul cu Piteștiul pe elevii săi, Marius Croitoru a revenit la gânduri mai bune după meciul de la Iași, însă spune că jucătorii săi puteau marca mai repede.

„Orice victorie îți ridică moralul. Din păcate pentru noi, începutul de an a fost sub așteptări. Este important că am câștigat, puteam să marcăm chiar mai devreme în meciul de la Iași. Dacă în primul meci nu cred că meritam să câștigăm, dar nici să pierdem, la Iași clar a trebuit să câștigăm, ceea ce s-a și întâmplat. Avem un moral bun”, spune Croitoru.

Despre meciul cu Dinamo, antrenorul FC Botoșani spune că va fi unul dificil și orice punct contează. El spune că elevii săi și-au schimbat atitudinea și își doresc foarte mult să câștige.

"Ne așteaptă un meci destul de dificil cu o echipă foarte bună, o echipă care în ultimele meciuri a arătat o formă foarte bună, asta este Dinamo, o echipă foarte bună, dar cu problemele lor foarte mari și atunci trebuie să fim conștienți că nu jucăm cu problemele lor, ci jucăm cu niște jucători de mare clasă, niște jucători foarte buni pentru nivelul din România și atunci trebuie să fim foarte atenți la lucrul acesta pentru că atunci când intră Dinamo nu intră cu problemele, intră cu valoarea și ar trebui să ne ridicăm la nivelul partidei și la importanța punctelor puse în joc”, a spus Croitoru.

El susține că jucătorii de la Dinamo sunt valoroși și nu vor intra pe teren cu problemele de la echipă.

COMMENTS