Serviciul de Telecomunicații Speciale anunță ca platforma online de înscriere la vaccinarea împotriva Covid este blocată (UPDATE)
18/01/2021 10:50 in STIRI

Serviciul de Telecomunicații Speciale anunță ca platforma online de înscriere la vaccinarea împotriva Covid este blocată, luni dimineață, de probleme tehnice.

„Precizăm că platforma informatică nu este disponibilă în urma unor probleme tehnice apărute în această dimineață. Echipa de dezvoltare a platformei lucrează în acest moment astfel încât cei care doresc să se vaccineze să se poată înscrie în cel mai scurt timp posibil”, a transmis STS într-un comunicat.

„În urma analizei tehnice s-a constatat că aplicația Registrul Electronic Național pentru Vaccinări furnizează date cu intermitențe către aplicația de programare la vaccinare. Specialiștii STS colaborează cu echipa tehnica ce gestionează RENV pentru remedierea situației”, a adăugat serviciul.

Update: Serviciul de Telecomunicații Speciale informează că platforma informatică pentru înscriere și programare la vaccinare este disponibilă. Sistemul a fost nefuncțional în această dimineață, anunț făcut chiar de STS, însă în urma intervenției specialiștilor Serviciului de Telecomunicații Speciale și cei ai Registrului Electronic Național pentru Vaccinări, activitatea a fost reluată.

COMMENTS