Angajări în sistemul bugetar din Botoșani. Ce posturi au fost scoase la concurs
17/01/2021 18:17 in STIRI

Mai multe instituții publice, cele mai multe primării, fac angajări. Liceul „Dimitrie Cantemir”, cu sediul în Darabani, str. Tudor Vladimirescu nr. 20A, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de muncitor calificat cu atribuții de fochist. Vezi aici condițiile!

Liceul „Dimitrie Cantemir”, cu sediul în Darabani, str. Tudor Vladimirescu nr. 20A, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de șofer. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Băluşeni, județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de șef serviciu la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Rădăuţi-Prut, judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante de: 2 posturi șofer I; 1 post muncitor necalificat. Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială ”Leon Dănăilă”, cu sediul în Darabani, Str. 1 Decembrie nr.76, județul Botoșani, organizează concurs, pentru ocuparea următorului post contractual pe perioadă nedeterminată, administrator financiar I – contabil șef. Vezi aici condițiile!

Spitalul Municipal Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: asistent medical de farmacie – în cadrul Farmaciei cu circuit închis; infirmieră – în cadrul Secției Boli Infecțioase; îngrijitoare – în cadrul Secției Boli Infecțioase; brancardier – în cadrul C.P.U. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Călăraşi, judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de guard, Compartimentul Edilitar Administrativ Gospodăresc. Vezi aici condițiile!

Colegiul Economic „Octav Onicescu”, Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: laborant școlar; muncitor întreținere. Vezi aici condițiile!

COMMENTS