Noi locuri de muncă în instituții publice din Botoșani. Ce se caută!
01/01/2021 18:47 in STIRI

Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări.

Primăria Orașului Flămânzi, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție vacante, de: muncitor calificat – treapta I, în cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență; muncitor calificat – treapta I, în cadrul Serviciului Edilitar Gospodăresc; muncitor calificat – treapta III, în cadrul Serviciului Edilitar Gospodăresc. Vezi aici condițiile! 

Primăria Municipiului Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedetenninată a funcției contractuale vacante de execuție, de magaziner la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea Municipiului Botoșani. Vezi aici condițiile! 

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale vacante, de: asistent social debutant la Centrul Rezidențial Ionășcni – I.A.P.A.D. „Rosetti”; kinetoterapent debutant la Centrul de Îngrijire și Asistență Adășeni; șofer, treapta II la Centrul de Îngrijire și Asistență Adășeni. Vezi aici condițiile! 

Liceul Tehnologic „Alexandru Vlahuță” din Șendriceni, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de administrator de patrimoniu I. Vezi aici condițiile! 

Muzeul Judeţean Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, astfel: • inginer, studii superioare, grad profesional IA, perioadă nedetenninată în cadrul Compartimentului Financiar, Contabilitate, administrativ- achiziții; • gestionar – custode, studii medii, treaptă profesională II, perioadă nedeterminată, la Muzeul „Ștefan Luchian”, Ștefănești. Vezi aici condițiile!

Liceul Tehnologic „Alexandru Vlahuță” din Șendriceni, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de fochist. Vezi aici condițiile!

COMMENTS