Cât de iubită era! Mesaje pline de regret după moartea învățătoarei de 42 de ani din Botoșani. „Ne-ai zdrobit inimile, om frumos”
29/12/2020 12:52 in STIRI

Moartea învățătoarei Ramona Petrea Mintici, de la Școala nr. 17 din Botoșani, a adus multă durere în sufletele celor care au cunoscut-o. Pe rețelele de socializare curg mesajele de regret de la rude, prieteni, colegi sau elevi.

Aceasta s-a simțit rău, iar soțul său a sunat la 112. A fost transportată la spital, femeia intrând la scurt timp în stop respirator. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, însă nu au putut să o salveze. Învățătoarea a lăsat în urma sa un băiețel.

Iată câteva dintre mesaje: 

"Atât de insignifiante sunt zbuciumările nostre lumesti! Doar iubirea de semeni ar trebui să ne acapareze fiecare minut al efemerității noastre. Drum lin printre ingeri Ramona Petrea Mintici! Ne-ai zdrobit inimile, om frumos!”

„Doamna învățatoare Ramona Petrea Mintici , draga mea prietena, nu pot sa cred ca nu mai ești… Refuz sa vorbesc de tine la trecut… Sunt șocată… Te-ai stins în liniște, discret, la fel cum ai trăit… Lasi în urma generații de copii care își vor aminti cu drag de doamna lor… Ai fost un om blând, o persoana calma, plina mereu de optimism, deși viata nu a fost întotdeauna roz… Lași în urma amintiri frumoase, dar lași și multe lecții încă neterminate… Te-ai grăbit sa pleci prea devreme, când încă mai aveai atâtea de făcut… Dar m-ai învățat una dintre cele mai importante lecții : aceea de a fi OM… Trebuie sa învățăm sa ne trăim viata și sa prețuim mai mult clipele petrecute cu cei dragi… Ieri erai, azi nu mai ești… Odihneste-te în pace, draga mea prietena”

„Ramona, dragă de tine! Ai plecat așa de repede! Vei rămâne în amintirea noastră, așa cum ai fost… veselă și glumeata! Dumnezeu să te ierte! Dumnezeu să îți întărească familia!”

COMMENTS