Au fost stabiliți câștigătorii bursei “Profesor Doctor Constantin Manolache“
24/12/2020 09:53 in STIRI

Clubul Rotary Botosani a decis să acorde prin proiectul “Ajută un copil să învețe!” – Bursa școlară “Profesor Doctor Constantin Manolache“, pentru anul școlar 2020-2021 un număr de șase burse, urmărind identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, în ideea creării unei premise în lansarea acestora spre studii superioare.

Astfel în urma evaluării dosarelor aplicanților, Comisia de Acordare a Burselor a stabilit elevii câstigătorii, acestia fiind:

1. Atodiresei Eduard Iulian, clasa a XII -a, Colegiul Național ‘Mihai Eminescu’ Botoșani;

2. Malanca Daniel, clasa a X-a, Colegiul Național ‘Mihai Eminescu’ Botoșani;

3. Politic Răzvan, clasa a XII-a, Liceul Pedagogic ‘Nicolae Iorga’ Botoşani;

4. Popa Olivia Andreea, clasa a XII-a, Colegiul Național ‘Mihai Eminescu’ Botoșani;

5. Sauciuc George, clasa a XII-a, Colegiul Național ‘Mihai Eminescu’ Botoșani;

6. Ursu George, clasa a XI-a, Colegiul Național ‘Mihai Eminescu’ Botoșani.

Valoare unei burse este de 6.000,00 lei/an și s-au acordat conform Regulamentului, în baza unui concurs de dosare anunțat în perioada 5 octombrie – 23 noiembrie 2020, dosarele de candidatură primindu-se electronic, în forma scanată, la adresa de email a Rotary Club Botoșani.

Bursele poarta numele distinsului profesor doctor Constantin Manolache, personalitate cu o carieră didactică deosebită, dascăl ce a inițiat în tainele cărților generații și generații de elevi. În memoria sa, Rotary Club Botoșani a hotărât ca bursele de studiu, acordate începând cu anul școlar 2014-2015, să-i poarte numele, în semn de prețuire, de respect dar și ca model de urmat pentru generațiile următoare.

COMMENTS