ADS
ADS
ADS
O tânără care mergea pe bicicletă, lovită în plin de o mașină
STIRI
Published on 03/11/2020

Accident cu victimă în județul Botoșani. Luni, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe drumul județean DJ 291 D din localitatea Cristinești a avut loc un accident rutier.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit că un tânăr de 25 de ani, din comuna George Enescu, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe drumul județean DJ 291 D în localitatea Cristinești, direcția de deplasare dinspre Ibănești înspre Dămileni, nu a respectat semnificația indicatorului ”Oprire” si nu a acordat prioritate de trecere unui tinere de 24 de ani din localitatea Cristinești, care se deplasa pe bicicleta, imprejurare în care a intrat în coliziune cu aceasta.

În urma impactului tânăra a suferit leziuni corporale, fiind transporatată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"În cazul conducătorului auto rezultatul alcooltestului a fost negativ, iar în cazul victimei acesta a indicat o valoare de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/456820/social/accident-la-botosani-o-tanara-care-mergea-pe-bicicleta-lovita-in-plin-de-o-masina/

Comments