ADS
ADS
ADS
Polițiștii intensifică controalele după ce și municipiul Botoșani a trecut în scenariul roșu
STIRI
Published on 31/10/2020

Polițiștii intensifică controalele de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei, după ce și municipiul Botoșani a trecut la scenariul roșu.

Astfel, forțele de ordine împreună cu specialiștii din celelalte instituții cu atribuții de control, vor efectua controale pentru a verifica modul în care sunt respectate măsurile impuse prin lege, în special portul măștii de protecție. 

"De asemenea, vom desfășura activități specifice și vom lua toate măsurile necesare pentru a ne asigura de faptul că sunt respectate prevederile legale. Scopul lor nu este acela de a aplica sancțiuni, dar nu vom tolera nerespectarea legii. Aceste restricții au ca scop limitarea infectării cu noul coronavirus, iar nerespectarea lor se sancționează potrivit legislației în vigoare”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean. 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/456490/social/politistii-intensifica-controalele-dupa-ce-si-municipiul-botosani-a-trecut-in-scenariul-rosu/

Comments