ADS
ADS
ADS
Accident stupid la Botoșani! Un șofer și-a accidentat colegul de muncă, în timp ce manevra mașina cu spatele
STIRI
Published on 20/10/2020

Accident cui victimă, luni, la Botoșani. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Botoșani au fost sesizați despre faptul că pe DJ 208 C, din satul Orășeni Deal, comuna Curtești, a avut loc un accident de circulație soldat cu victime omenești.

Cu ocazia deplasării la fața locului, echipa operativă a stabilit că un bărbat de 34 de ani din orașul Săveni, județul Botoşani, în timp ce efectua manevra de mers cu spatele, fiind la volanul unui autovehicul, l-a accidentat pe colegul său de muncă, un bărbat de 52 ani din municipiul Botoșani.

În urma impactului acesta a suferit leziuni, fapt pentru care  a fost transportat cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"Ambele persoane implicate în accident au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluție procedurală”, a declarat Simona Pușcașu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean. 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/455155/social/accident-stupid-la-botosani-un-sofer-si-a-accidentat-colegul-de-munca-in-timp-ce-manevra-masina-cu-spatele/

Comments