ADS
ADS
ADS
Răzbunare „din dragoste” plătită scump. O tânără i-a incendiat iubitului mașina, însă focul a cuprins și o parte a locuinței acestuia. Femeia, condamnată
STIRI
Published on 08/10/2020

O tânără de 25 de ani din comuna Dângeni a fost condamnată, miercuri, de Judecătoria Săveni la doi ani și nouă luni de închisoare cu suspendare pentru incendiere și violare de domiciliu. Totodată, Lăcrămioara Florica Vira va trebui să plătească daune de zeci de mii de lei. Sentința nu este finală.

Totul s-a petrecut în noaptea de 4 spre 5 septembrie 2018, când tânăra a pătruns fără drept în curtea unei femei din satul Strahotin şi a incendiat cu intenţie autoturismul aparţinând fiului acesteia, pe fondul unor neînţelegeri sentimentale avute cu bărbatul.

In urma incendiului, autovehiculul a fost distrus în totalitate, totodată fiind afectată şi o parte a locuinţei. Prejudiciul creat prin activitatea infracţională a fost estimat la suma de 35.000 de lei.

După comiterea faptei, tânăra, care atunci avea 23 de ani, a plecat de la domiciliu, cu intenţia de a părăsi teritoriul ţării, aceasta fiind depistată de poliţişti pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud.

 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/453671/social/justitie/foto-razbunare-din-dragoste-platita-scump-o-tanara-i-a-incendiat-iubitului-masina-insa-focul-a-cuprins-si-o-parte-a-locuintei-acestuia-femeia-condamnata/

Comments