ADS
ADS
ADS
Cosmin Andrei este primarul municipiului Botoșani. BEM a întocmit procesul verbal final
STIRI
Published on 03/10/2020

Cosmin Andrei este primarul municipiului Botoșani. Acesta a primit procesul verbal prin care a fost declarat primar al municipiului Botoșani. Membrii Biroului Electoral Municipal (BEM) s-au reunit într-o ședință pentru a întocmi procesul verbal final, după ce instanțele de judecată au suspendat renumărarea voturilor.

Reprezentantul PNL în BEM a depus o contestație prin care a solicitat ca să nu se încheie procesele verbale până săptămâna viitoare, când instanța de judecată se va pronunța pe fondul proceselor deschide de PSD ca urmare a deciziilor BEM a renumăra voturile, dar aceasta a fost respinsă.

"Am primit procesul verbal prin care am fost declarat primar al mun. Botoșani. Reprezentantul nostru în Biroul Electoral Municipal a fost doamna avocat Paula Cojocariu Berențan, căreia îi mulțumesc pentru bătălia acerbă pe care a dus-o în vederea respectării și aplicării legii. Voința dumneavoastră, a alegătorilor, a fost respectată, a spus Cosmin Andrei.

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/453120/administratie/cosmin-andrei-este-primarul-municipiului-botosani-bem-a-intocmit-procesul-verbal-final/?fbclid=IwAR0qO0UrBWSa49suVFcca3wpQ7vzAF4TdyO2wsYtztSY8E0izIMEUe6Ghso

Comments