ADS
ADS
ADS
Mesaj plin de revoltă al unui angajat al Spitalului Județean Botoșani după moartea asistentei Tamara Guluță. „Oare pentru VIP-uri pot veni avioane, elicoptere...
STIRI
Published on 02/10/2020

Asistenta șefă de la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Botoșani,Tamara Guluță, s-a stins din viață, la vârsta de 57 de ani. Aceasta avea mai multe afecțiuni, dar a fost infectată și cu virusul COVID-19. Stelian Aivăncesei, șeful Serviciului RUNOS din cadrul unității spitalicești se arată revoltat că aceasta nu a fost trimisă la o clinică universitară.

„Nu vreau să supăr pe nimeni, dar dacă se supără o să-i treacă, dar… oare nu se pot trimite în centre universitare și proprii salariați ai Spitalului Județean de Urgență „ Mavromati” Botoșani? De ce alții pot ajunge, iar cei simpli nu? S-a făcut ce s-a putut, dar oare de ce mai există spitale/ clinici universitare? Cine are dreptul să ajungă acolo? Oare pentru VIP-uri pit veni avioane, elicoptere, iar pentru cei simpli, de la muncitorul necalificat la medic, nu se poate?”, susține Stelian Aivăncesei.

El a precizat că este contrariat de faptul că atunci când se agravează situația unui salariat nu este trimis la clinici universitare. 

„Spitalul Județean de Urgență „ Mavromati” Botoșani, personalul, a făcut tot ce se putea face, dar oare un profesor – doctor nu ar fi putut face mai mult?”, spune Aivăncesei.

 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/452521/social/mesaj-plin-de-revolta-a-unui-angajat-al-spitalului-judetean-botosani-dupa-moartea-asistentei-tamara-guluta-oare-pentru-vip-uri-pot-veni-avioane-elicoptere-iar-pentru-cei-simpli-nu-se-poate/

Comments