ADS
ADS
ADS
O nouă firmă de construcții din Botoșani, înființată în urmă cu doi ani, abonată la bani publici. A câștigat două contracte de peste 20 de milioane de lei
STIRI
Published on 23/07/2020

O firmă de construcții din Botoșani, în ființată, în 2018, pare a fi noul abonat la contracte pe bani publici. Societatea comercială Simion Tehnoconstruct SRL, cu sediul în comuna Curtești, a devenit, brusc, favorita lucrărilor scoase la licitație de Compania Națională de Investiții.

Firma botoșăneană a câștigat în ultimele zile, două contracte în valoare de peste 20 de milioane de lei pentru lucrări în Botoșani, dar și în țară. 

Spre exemplu, Simion Tehnoconstruct SRL, care în 2019 a avut în medie doar 11 angajați, a încheiat un contract cu CNI pentru refacerea sediului Judecătoriei din Târgoviște. Lucrarea este „Proiectare, executie lucrari si asistenta tehnica din partea proiectantului pentru obiectivul de investitii: „Consolidare, extindere, amenajare si reparatii capitale la sediul Judecatoriei Targoviste”, b-dul Independentei nr. 34, municipiul Targoviste, judetul Dambovita” și are o valoare totală de 15,2 milioane de lei.

Aceeași firmă va face și proiectare, asistenta tehnica din partea proiectantului si executie lucrari de constructii la obiectivul de investitii „Consolidare versant din zona spitalului municipal Dorohoi (PC 3511/3), municipiul Dorohoi, judetul Botosani”, contract în valoare de 4,91 milioane de lei.

În ultimul an, Simion Tehnoconstruct SRL a avut încheiate cu CNI alte șapte contracte, făcându-și cifra de afaceri, de 15,6 milioane de lei, numai din bani publici.

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/443124/economic/o-noua-firma-de-constructii-din-botosani-infiintata-in-urma-cu-doi-ani-abonata-la-bani-publici-a-castigat-doua-contracte-de-peste-20-de-milioane-de-lei/

Comments