ADS
ADS
ADS
Femeia de 56 de ani, din Botoșani, ucisă de COVID-19, lucra la un restaurant. „Din cauza inconștienței unora ca voi, care credeți că nu veți păți nimic, dar răspândiți virusul
STIRI
Published on 21/07/2020

Adriana Stanciuc, femeia de 56 de ani, din Botoșani, care a murit după ce s-a infectat cu COVID-19, a lăsat multă durere în urma sa. Rudele acesteia trag un semnal de alarmă și spun că nu s-ar fi ajuns la această tragedie dacă toți oamenii ar purta mască și nu ar răspândi virusul.

Cumnata acesteia spune că femeii i s-a făcut și transplant, dar tot nu a fost de ajutor.

"Nu vă doresc suferința mea, a soțului meu și a întregii familii, o femeie puternică și muncitoare, o gospodină și mamă desăvârșită, o bucătăreasă de nota 10 în restaurantul unde lucra”, spune cumnata acesteia.

Tot mai mulți botoșăneni s-au arătat sceptici, unii chiar vehemenți și au susținut că virusul nu există și este o minciună faptul că această femeie ar fi murit din cauza COVID-19.

Cumnata acesteia le-a transmis un mesaj plin de durere:"Cât de necredincioși și tâmpiți pot fi unii, habar n-aveți de limba română, nici să scrieți corect gramatical, dar să blamați și să spurcați sunteți primii! Din cauza inconștienței unora ca voi, cei care credeți că nu pățiți nimic, că sunteți asimptomatici, dar răspândiți virusul persoanelor vulnerabile, care n-au norocul vostru, așa pot ajunge în situația ei, să-i rămână doi copii și doi nepoți, soț, frați și părinți, cumnați într-o durere atât de mare. Vă rog, dacă minte nu aveți, măcar suflet, să ne respectați durerea".

Femeia în vârstă de 56 de ani, din Botoșani, diagnosticată cu noul coronavirus, pentru care rudele au căutat donatori de plasmă, a murit. Aceasta a fost mai întâi internată pe secţia de reanimare, intubată şi ventilată mecanic. Rudele au făcut un apel disperat pentru a căuta persoane care s-au vindecat de Covid19 şi puteau dona plasmă cu anticorpi. Cu acești anticorpi, femeia ar fi putut lupta mai ușor împotriva virusului, dar din păcate, organismul ei a cedat. A fost transferată la Iași, dar nici acolo medicii nu au putut să o salveze.

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/443136/social/femeia-de-56-de-ani-din-botosani-ucisa-de-covid-19-lucra-la-un-restaurant-din-cauza-inconstientei-unora-ca-voi-care-credeti-ca-nu-veti-pati-nimic-dar-raspanditi-virusul/

Comments