Noi detalii despre individul care a maltratat o femeie din Cotu Miculinți. Zeci de polițiști sunt pe urmele lui
30/06/2020 15:42 in STIRI

Individul care a violat și bătut  cu bestialitate o femeie de 41 de ani, cu schizofrenie, din Cotu Miculinți, este în continuare căutat de zeci de polițiști. Fiica victimei ne-a declarat că atunci când a venit acasă, legată de mâini, mama sa era îmbrăcată cu geaca acestuia. 

Bărbatul ar fi făcut pușcărie în trecut. Mai mult decât atât, fata victimei susține că individul ar fi intrat în casa unei localnice, în noaptea de luni spre marți, în încercarea de a se ascunde, dar a fugit imediat. Bărbatul este căutat inclusiv în localitățile din împrejurimi și este doar o chestiune de timp până va fi prins.

Vă reamintim că femeia de 41 de ani, din satul Cotu Miculinți, comuna Coțușca, care a dispărut, zilele trecute, a revenit acasă. Laura Coviță a povestit că ar fi fost sechestrată și bătută de un bărbat din sat. 

„Mama mea a fost găsită, a fost sechestrată, violată și bătută, e desfigurată, de un om din sat care e nebun și care a făcut pușcărie, poliția îl caută”, spune fiica femeii. Fata povestește că mama sa e umflată, are părul rupt și abia poate vorbi după ce ar fi fost chinuită timp de trei zile.

"Săraca, doar mă doare spune”, ne-a spus fiica femeii. 

Polițiștii îl caută pe bărbat, iar femeia va fi supusă unor controale și expertize medicale.

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/440504/social/noi-detalii-despre-individul-care-a-maltratat-o-femeie-din-cotu-miculinti-zeci-de-politisti-sunt-pe-urmele-lui/

COMMENTS