Un botoșănean de 47 de ani a murit după ce s-a prăbușit din picioare într-o stație peco din municipiu
28/06/2020 12:50 in STIRI

Sfârșit tragic pentru un bărbat 47 de ani, din Botoșani. Acesta lucra la o companie de distribuție, iar vineri a intrat cu mașina într-o stație de carburanţi de pe Calea Naţională pentru a o alimenta. 

A ieșit din mașină, însă s-a îndreptat către spațiul verde din zonă și s-a prăbușit din picioare. Scena a fost observată de mai mulți oameni care se aflau în stație și au sunat la 112 pentru a solicita sprijinul cadrelor medicale. La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care a început manevrele de resuscitare, bărbatul fiind în stop cardio-respirator.

A fost transportat la UPU a Spitalului Județean, unde s-au continuat manevrele de resuscitare, însă, la scurt timp, inima acestuia a încetat să mai bată. Oamenii legii au deschis o anchetă, dar și Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani, întrucât bărbatul se afla în timpul muncii.

 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/440234/social/tragic-un-botosanean-de-47-de-ani-a-murit-dupa-ce-s-a-prabusit-din-picioare-intr-o-statie-peco-din-municipiu/

COMMENTS