FOTO Accident într-o intersecție din Botoșani. Trei persoane au fost rănite (UPDATE)
28/06/2020 07:45 in STIRI

Un nou accident rutier a avut loc, sâmbătă, în Botoșani. Două mașini au intrat în coliziune în intersecția dintre strada Tudor Vladimirescu și strada Săvenilor, ca urmare a unei neacordări de prioritate. 

Un tanar de 21 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, spre str Grivita, nu acorda prioritate de trecere unui alt autoturism care circula din sens opus.( pe str Tudor vladimirescu spre Ion pilat) imprejurare in care intra in coliziune cu acesta.

Din accident au rezultat 3 victime. Este vorba despre conducatorul auto vinovat de producerea accidentului si un cuplu din cel de al doilea autoturism. După impact, autoturismul Dacia Logan a ricoșat într-un alt autoturism. Niciunul dintre șoferi nu era băut.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. La fața locului au ajuns două ambulanțe, dar și echipaje de poliție și pompieri. 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/440177/eveniment/foto-accident-intr-o-intersectie-din-botosani-ambulante-politie-si-pompieri-la-fata-locului/

COMMENTS