Au fost afișate rezultatele la Evaluarea Națională! 12 medii de zece în județul Botoșani
22/06/2020 13:28 in STIRI

Ministerul Educației a afișat, luni, rezultatele la Evaluarea Națională. Peste 4.400 de elevi din județul Botoșani au susținut examenul pentru trecerea în liceu. Pentru prima oară, Ministerul Educaţiei şi Cercetării a publicat rezultatele elevilor obţinute în urma susţinerii examenelor naţionale cu anonimizarea numelui şi a prenumelui.

Candidaţii vor primi un cod unic şi doar acesta va fi tipărit pe liste, cu notă şi media, fără numele titularului. La nivelul județului Botoșani sunt 12 medii de 10, respectiv șase de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, o medie de la Școala 11 Botoșani, două medii de la Colegiul Național ”A.T.Laurian”, două medii de la Școala ”Elena Rares” Botoșani și o medie 10 la Școala 17 Botoșani.

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 22 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 23 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). În acest caz, al depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunțate sâmbătă, 27 iunie.

 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/439121/social/au-fost-afisate-rezultatele-la-evaluarea-nationala-12-medii-de-zece-in-judetul-botosani/

COMMENTS