Un tânăr din Botoșani a intrat cu mașina într-un parapet. După accident, s-a refugiat la iubita sa
16/06/2020 10:48 in STIRI

Un tânăr de 24 de ani, din Botoșani, a produs un accident rutier, în noaptea de duminică spre luni, în județul Suceava, apoi s-a refugiat la iubita sa. Accidentul a avut loc pe DJ 176, pe raza localităţii Moldovița. Lucian P., din Ibănești, a condus un autoturism Audi A4, în care se afla și iubita sa, o tânără din Moldovița, iar într-o curbă la stânga pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu parapetul de pe partea dreaptă, ce mărginește partea carosabilă din dreptul intersecției drumului județean 176 cu strada Huăceni din localitatea Moldovița.

Polițiștii l-au găsit apoi la locuința iubitei sale. Botoșăneanul mirosea puternic a alcool, așa că a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, oamenii legii au stabilit că autoturismul are atribuite numerele de înmatriculare provizorii a căror valabilitate este expirată din 15.01.2020.

În urma accidentului de circulație nu au rezultat victime omenești, doar avarierea autoturismului și distrugerea balizei de susținere a parapetului de pe partea dreaptă pe o distanță de 2 metri. Tânărul din Botoșani s-a ales cu dosar penal pentru  „conducere sub influența alcoolului” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/438217/eveniment/un-tanar-din-botosani-a-intrat-cu-masina-intr-un-parapet-dupa-accident-s-a-refugiat-la-iubita-sa/

COMMENTS