Salvator ghinionist! Botoșănean nevoit să stea în izolare după ce a salvat o femeie infectată cu COVID-19, care încerca să se sinucidă
15/06/2020 20:19 in STIRI

Un botoșănean de 46 de ani, șeful SVSU Nicșeni, a fost nevoit să stea în izolare după ce a salvat o femeie care încerca să se sinucidă. Totul s-a petrecut pe 7 iunie, în localitatea Dorobanți din comuna Nicșeni, când Paul Crețu era în timpul liber.  

O femeie încerca să-și ia viața aruncându-se în fața mașinilor, pe DJ 269. Paul nici nu a stat pe gânduri, ci a mers la ea, a discutat cu ea și i-a întins mâna pentru a o lua de pe carosabil. Acesta a fost singurul contact pe care l-a avut cu femeia, dar la spital aceasta a fost testată pozitiv la COVID-19.

"Nu am ținut persoana în brațe. Doar am ajutat-o să se ridice cu o mână și aveam mănuși. Mă simt foarte bine”, ne-a spus șeful SVSU. 

Paul Crețu nu a prezentat niciun simptom, dar a fost nevoit să stea în izolare la domiciliu.

"E a 8 a zi de izolare și mă simt super bine. Îmi iau temperatura frecvent cu un termoscaner și nu se ridică mai sus de 36,7”, ne-a spus bărbatul.

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/437794/social/salvator-ghinionist-botosanean-nevoit-sa-stea-in-izolare-dupa-ce-a-salvat-o-femeie-infectata-cu-covid-19-care-incerca-sa-se-sinucida/?fbclid=IwAR3fgJJ4qCAgv8qUIjXWtfzbUUdgsf6mybniL9NNU-cb8_jF0DErL5TztU8

COMMENTS