Elevă de media 10 din Botoșani, un exemplu pentru noi toți: “În memorare este foarte importantă logica”
14/06/2020 10:49 in STIRI

Tronciu Georgiana-Paula, în vârstă de 14 ani, elevă a Școlii Gimnaziale numărul 11 a absolvit clasa a VIII-a, dar si ceilalți ani de gimnaziu cu media 10. Ambiția și perseverența au fost cheile care au condus-o spre această performanță, un rol foarte important avându-l profesorii care au îndrumat-o pe parcursul celor 4 ani.

 ,,Înțelegerea fiecărei materii presupune mult interes și o atenție deosebită în timpul învățării, lucru pe care l-am învățat treptat, pe parcursul anilor de studiu. În general, pentru mine sunt mai greu de învățat noțiunile care trebuie memorate mecanic, precum anumite formule. În memorare este foarte importantă logica”. 

Georgiana își dorește să se înscrie la Colegiul Național Mihai Eminescu și vrea ca lucrurile învățate în liceu s-o ajute și în urmarea studiilor superioare.  

,,Mă interesează urmarea unor studii superioare, însă nu știu încă pe ce specializare, datorită faptului că mai am de parcurs o etapă destul de importantă pana să ajung să fac o astfel de decizie”, ne-a declarat Georgiana Tronciu.

Pentru mine Georgiana este un model de urmat și sunt convinsă că toți elevii vor descoperi cheia succesului cu ajutorul dascălilor lor.

 

 

https://www.botosaninews.ro/437931/social/educatie/eleva-de-media-10-un-exemplu-pentru-noi-toti-in-memorare-este-foarte-importanta-logica/

COMMENTS