ADS
ADS
ADS
Elevii din Botoșani, neinteresați de orele suplimentare pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională
STIRI
Published on 03/06/2020

Elevii din Botoșani sunt neinteresați de orele suplimentare pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională, dovadă în acest sens fiind prezența scăzută la cursurile care s-au reluat luni. 

Număr total de elevi prezenți la pregătirea de luni a fost 3666, ceea ce înseamnă circa 43% din totalul celor peste 8.000 de elevi din clasele terminale. Din cei 3.666 elevi, doar 1.055 sunt de clasa a XII-a sau a XIII-a, ceea ce arată că doar 35% dintre elevii care vor da Bacalaureatul au participat la orele suplimentare.

De asemenea, 2.554 au fost elevi de clasa a VIII-a, adică 56% din totalul acestora, iar alți 57 au fost elevi care termină școlile profesionale (8% din totalul acestora). Șeful Inspectoratului Școlar susține că în școlile din Botoșani au fost asigurate condiții pentru primirea elevilor, acestora asigurânduli-se fluxuri pentru evitarea aglomerării spațiului de intrare în timpul triajului epidemiologic. În fiecare școală a fost asigurat un circuit de intrare-ieșire pentru elevii care au venit la pregătire. Totodată, au fost asigurate termometre, măști, dezinfectant, materiale de igienizare.

 

 

https://www.botosaninews.ro/436375/social/elevii-din-botosani-neinteresati-de-orele-suplimentare-pentru-bacalaureat-si-evaluarea-nationala/

Comments