ADS
ADS
ADS
Botoșăneanul care a produs accidentul din Bulevard a fugit din spital. Unde a fost găsit de jandarmi...
STIRI
Published on 02/06/2020

Bărbatul de 28 de ani, care a produs accidentul cumplit de pe Bulevardul Mihai Eminescu, în noaptea de luni spre marți, a fugit din spital. El se afla la Spitalul Județean Botoșani, dar a fugit din unitatea spitalicească, fiind găsit de jandarmi la scurt timp, în zona stadionului. Andrei I. a fost amendat cu 4.700 de lei pentru provocare de injurii, tulburarea ordinii și a liniștii publice și refuz de legitimare. El a fost dus apoi direct la Psihiatrie. 

Politistii din cadrul Biroului Rutier au emis ordonanta de retinere pentru 24 de ore față de tânărul de 28 de ani, care luni seară a condus un autoturism in timp ce se afla sub influenta baututilor alcoolice si a provocat un accident rutier soldat cu sase victime. Acesta a fost introdus in arestul IPJ Botosani. Potrivit oamenilor legii, șoferul era băut, alcoolemia în sânge la prima probă a fost de 1,75 mg/l iar la a doua probă 1,53 mg/l.

Tanarul este cercetat pentru infractiunile de vatamare corporala din culpa, amenintare si conducere sub influenta alcoolului. Cel mai probabil va fi reținut. In acest moment se afla in custodia politiei, este audiat in prezenta unui avocat ales.

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/436290/social/tanarul-care-a-produs-accidentul-de-pe-bulevard-era-beat-crita-ce-alcoolemie-avea/

 

 

 

 

Comments