ADS
ADS
ADS
Botoșăneanul care a produs accidentul de pe Bulevard dus la Psihiatrie. A făcut un scandal monstru atât la locul accidentului, cât și la spital...
STIRI
Published on 02/06/2020

Șoferul de 28 de ani, care a produs, în noaptea de luni spre marți, accidentul  de pe Bulevard, a fost internat la Psihiatrie. Andrei I. a făcut scandal atât la locul accidentului, cât și la spital. De altfel, la fața locului au ajuns și polițiști de la Serviciul de Acțiuni Speciale, noaptea trecută. Tânărul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, dar și testarea antidrog.

În momentul în care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. S-a luat măsura internării acestuia la Psihiatrie din cauza stării de agitație în care se afla. Polițiștii au deschis dosar pe numele său, după ce șase persoane au ajuns la spital în urma evenimentului rutier produs la intersecția dintre Bulevardul Mihai Eminescu și strada Prieteniei. 

Un autoturism Audi circula pe Bulevard, dinspre Poliție spre Sucevei, iar în apropiere de intersecție a lovit un Ford din fața lui și l-a aruncat într-un VW, care circula pe contrasens. Apoi, VW a ricoșat într-un alt autoturism care era parcat. Șase persoane au fost implicate, în accident, fiind rănite și transportate la spital.

 

 

https://www.botosaninews.ro/436221/eveniment/video-botosaneanul-care-a-produs-accidentul-de-pe-bulevard-dus-la-psihiatrie-a-facut-un-scandal-monstru-atat-la-locul-accidentului-cat-si-la-spital/?fbclid=IwAR32TWypdydOa4EeZo9al4Mtf-qlfag4SVZSuzcw2hZNPprpton6uESwaUU

Comments