ADS
ADS
ADS
Accident cumplit la Botoșani! Patru persoane au rămas încarcerate ...
STIRI
Published on 01/06/2020

Un accident rutier grav a avut loc, în noaptea de luni spre marți, la intersecția dintre Bulevardul Mihai Eminescu și strada Prieteniei din municipiul Botoșani. Din primele informații, în accidentul au fost implicate patru mașini, din care una s-a răsturnat pe carosabil. 

Un autoturism Audi circula pe Bulevard, dinspre Poliție spre Sucevei, iar în apropiere de intersecție a lovit un Ford din fața lui și l-a aruncat într-un VW, care circula pe contrasens. Apoi, VW a ricoșat într-un alt autoturism care era parcat.  Șase persoane au fost implicate, în accident, dintre care una a rămas încarcerată. Între timp a ieșit la suprafață și cauza accidentului. Bărbatul care a produs întregul carnagiu făcea live la volan pe Facebook! Nu se știe încă dacă era sub influența alcoolului dar sigur circula cu mare viteză. 

VIDEO! Accident cumplit la Botoșani! Patru persoane au rămas încarcerate...

VIDEO Accidentul înfiorător de pe Bulevard a fost filmat. Vezi momentul impactului!

 

 

https://www.botosaninews.ro/436172/eveniment/foto-video-accident-cumplit-la-botosani-patru-persoane-au-ramas-incarcerate/?fbclid=IwAR0X4KbHqHSV2YLaHzXn0ifD8quyFQzt1sUjGyOBX0SrEWAELynZwQ-j8pM

Comments