ADS
ADS
ADS
Sportivul Alin Alexuc după ce a fost desemnat cetățean de onoare al Botoșaniului. „Sunt mândru că mi-am petrecut copilăria la Botoșani”
STIRI
Published on 31/05/2020

Sportivul Alin Alexuc, membru al lotului olimpic român de lupte greco-romane, multiplu campion și participant la Jocurile Olimpice de la Londra și de la Rio de Janeiro, a primit titlul de cetățean de onoare al Botoșaniului.

Alin a reacționat pe contul său de socializare, susținând că este mândru de locul său natal, iar această desemnare este o onoare pentru el.

„Sunt mandru ca sunt roman si mai ales ca mi-am petrecut copilaria in Botosani, locul unde am lasat o mare parte din sufletul meu. Ma intorc de fiecare data cu drag la Botosani si sunt fericit ca reprezint ceva pentru comunitatea de acolo. Impreuna cu antrenorul care m-a descoperit, Ioan Asaftei, am fost desemnati cetateni de onoare al municipiului Botosani. O propunere venita de la Amos Andrei si sustinuta de primarul Catalin Mugurel Flutur. Va multumesc! Pentru mine este o onoare sa port aceasta distinctie!” a spus Alin.

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/435904/sport/sportivul-alin-alexuc-dupa-ce-a-fost-desemnat-cetatean-de-onoare-al-botosaniului-sunt-mandru-ca-mi-am-petrecut-copilaria-la-botosani/

Comments