ADS
ADS
ADS
Și tu poți face un copil să zâmbească! De 1 iunie, mai multe pachete vor ajunge la copilașii din familii cu situații precare, din Botoșani
STIRI
Published on 30/05/2020

Botoșănenii care vor să ajute și să ofere o bucurie copiilor din familii nevoiașe pot participa la Campania „Ajută un copil să zâmbească”, demarată de Simona Elena. Aceasta a reușit să strângă deja peste 120 de pachetele cadou pentru 1 IUNIE- Ziua Copilului.

Aceste pachetele cadou vor fi împărțite pe 1 Iunie unor copilasi din familii care nu își permite să le ofere daruri celor mici, care nu stiu sau au uitat sa zambeasca.Darurile vor ajunge si la Asociatia Luisa Maria-Copilasi cu Autism din Darabani, la unii copilași din Baranca, Bajura, Dorohoi si Botosani.

„Vom bucura impreuna copilasi defavorizati, monoparentali, orfani, copilasi ai caror parinti nu-si permit aceste cadouri pentru ei. Vom avea si o surpriză la Dorohoi cu ajutorul Floricika Clovnicika si a echipei ei”, spune Simona.

Un copil va primi cadoul oferit de tine si vei vedea in fotografii la cine a ajuns cadoul. 

"Dati-mi de stire daca mai sunt doritori care doresc sa participate in aceasta campanie printr-un comentariu la aceasta postare, până duminică 31 mai ora 12, sau lasa-mi un mesaj pe messager-cu mentiunea: ,,Vreau sa particip” si eu va voi contacta pentru detalii mai exacte. Tot ce aveti de facut, este sa luati o cutie pe care o ambalati frumos, si pe care aplicati o eticheta vizibila ( exemplu- fata 6 ani, sau baiat 3 ani), eventual impreuna cu copilasi d-voastra pe care ii invatati sa daruiasca la randul lor. Ce poate contine cadoul: o hainuta, sosetele, dulciuri, jucarii, produse igiena (pasta dinti, periuta,sapun) rechizite (carti colorat, caiete, pixuri, carioci, culori, plastelina), cativa pampersi daca este bebelus si orice considerati d-voastra cu conditia sa nu fie nimic perisabil sau fructe care se pot strica. Poti lasa si o scrisoare in interiorul cadoului cu numar de telefon, nume, prenume adresa si ce doresti tu si poate acel copilas care va primi, iti va scrie o scrisoare in semn de multumire sau iti va face un desen si veti pastra legatura pe viitor. Pentru orice relatii, ma puteti contacta la numarul de telefon: 0762225673”,este mesajul Simonei.

Voi reveni cu detalii privind colectarea lor si numarul de cadouri care vor fi oferite copilasilor.

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/435867/social/si-tu-poti-face-un-copil-sa-zambeasca-de-1-iunie-mai-multe-pachete-vor-ajunge-la-copilasii-din-familii-cu-situatii-precare-din-botosani/

 

Comments