ADS
ADS
ADS
Un șef de instituție publică din Botoșani și-a cumpărat „Reno”. L-a trecut și în declarația de avere...
STIRI
Published on 29/05/2020

Florin Pilian, consilierul local de la Curtești, care a fost pus de liberali la conducerea ARR Botoșani, are două mașini „unice”, potrivit declarației sale de avere. Acesta posedă un autoturism „Reno” și unul „WW”, cel puțin așa a trecut în declarația de avere, în loc de Renault și VW.

"Noul șăf de la Autoritatea Rutieră Română (ARR) Botoșani are un autoturism RENO și unul WW… Da, Plian Florin e șăful nou numit de PNL… El știe cel mai bine, doar e director ARR, dacă el scrie RENO atunci e RENO, ce dacă e RENAULT… WW ce marcă o fi? Credeam ca doar PSD-eii numesc incompetenți în funcții importante, dar PNL-eii ne arată că pot și ei”, este remarca făcută de cel care a postat declarația de avere a politicianului pe Facebook.

Florin Plian i-a luat locul lui Dan Ștefan Pădurariu la conducerea Autorității Rutiere Române Botoșani. Acesta din urmă a lucrat ca inspector trafic al Ministerului Transporturilor în Vama Siret, are 41 de ani, este președintele organizației PNL Curtești și consilier local.

 

 

https://www.botosaninews.ro/435555/social/un-sef-de-institutie-publica-din-botosani-si-a-cumparat-reno-l-a-trecut-si-in-declaratia-de-avere/?fbclid=IwAR0Yvu6Owf7VvgpzCYikau154CrZO9OPMGukc0q6bZkIMVtei-jIpM16oKA

Comments