ADS
ADS
ADS
Reguli pentru redeschiderea teraselor. Măsura ar putea fi luată de la 1 iunie, dacă numărul infectărilor continuă să scadă
STIRI
Published on 27/05/2020

1 iunie nu va mai fi doar Ziua Copilului, ci şi a teraselor. Dacă numărul de persoane infectate cu noul coronavirus nu va creşte până la finalul săptămânii, atunci vom putea lua masa în oraş. Ministrul Sănătăţii spune că restaurantele trebuie să respecte reguli stricte: mâncarea va fi preparată şi servită doar cu mănuşi de protecţie, iar clienţii vor veni la terase doar în baza unei rezervări, scrie Observatornews.ro. 

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății:Dacă evoluția este cea pe care o preconizăm, o evoluție favorabilă putem să ne așteptăm la redeschiderea teraselor.

Este cea mai aşteptată modificare pe care ministrul Sănătăţii o pregăteşte din 1 iunie. Chiar dacă terasele se vor deschide, cafeaua nu va mai fi servită la fel ca înainte.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății:Rămân aceleași reguli pe care le știm de distanțare socială, acele reguli de dezinfecție a tuturor spațiilor comune.

Clienţii vor merge la terase doar dacă fac rezervare. Aici, trebuie să respecte o distanţă de cel puţin un metru şi jumătate. Iar chelnerii vor purta măşti şi mănuşi.

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/435304/administratie/reguli-pentru-redeschiderea-teraselor-masura-ar-putea-fi-luata-de-la-1-iunie-daca-numarul-infectarilor-continua-sa-scada/

Comments