ADS
ADS
ADS
Femeie prinsă la furat într-un supermarket din Botoșani. A fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce dosea produsele în poșetă ...
STIRI
Published on 27/05/2020

O botoșăneancă a dosit în poșetă mai multe produse dintr-un supermarket, încercând să treacă de caserie fără să le plătească. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, efectueză cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, față de o femeie de 40 de ani din municipiul Botoșani. 

Marți, aceasta a fost surprinsă de camerele de supraveghere, din incinta unui supermarket din municipiu, în timp ce a sustras diverse produse de pe raft, pe care le-a introdus în poșetă, creând astfel un prejudiciu în valoare de aproximativ 200 de lei.

Femeia a fost interceptată de agenții de securitate, care au sesizat organelor de poliție. Pe numele său a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, urmând ca în funcție de rezultatul cercetărilor să se propună soluție procedurală.

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/435292/social/femeie-de-40-de-ani-prinsa-la-furat-dintr-un-supermarket-din-botosani/?fbclid=IwAR34IXWOf67jWFxHR9bCgDwb7Ki297Utc92L0zEEf8d7M6TFhd5Oa8-DvOs

Comments