ADS
ADS
ADS
Alertă! Poliţiştii din Botoşani cer ajutor pentru găsirea unui bărbat dispărut în Germania ...
STIRI
Published on 22/05/2020

Poliţiştii din Botoşani au cerut ajutorul populaţiei pentru găsirea unui bărbat dispărut în Germania. Este vorba de botoşăneanul Eugen Irimia, în vârstă de 48 de ani, care nu a mai dat niciun semn de viaţă familiei. 

Potrivit Poliţiei, din luna februarie a anului 2019, bărbatul a plecat la muncă în Germania, unde ar fi lucrat în localitatea Ulm. Acesta a ținut legătura cu membrii familiei până în luna martie a.c., atât telefonic cât și pe site-ul de socializare Facebook, iar de atunci și până în prezent a întrerupt orice legătură cu aceștia.

Eugen Irimia este născut la data de 10 februarie 1972 în municipiul Botoşani şi are domiciliul pe  str. Varnav, nr. 5, sc. A, et.1. 

Semnalmente: înălțimea aproximativă de 1,70 m, aproximativ 75 kg.,  păr şaten închis, ochi căprui. Nu are semne particulare.

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/434619/social/alerta-politistii-din-botosani-cer-ajutor-pentru-gasirea-unui-barbat-disparut-in-germania/?fbclid=IwAR2FhhGoMYmqTgcakI0thJHIVpWPozoQTmVEWcPzi158vJZ3FdzuhqItHoQ

Comments