ADS
ADS
ADS
Contractul pentru modernizarea drumului Botoșani- Târgu Frumos a fost semnat. CNAIR oferă câte detalii tehnice despre investiție
21/05/2020 00:48 in STIRI

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA a semnat, miercuri, contractul de “Proiectare și execuție DN 28B Târgu Frumos – Botoșani”. Operatorul economic care va realiza execuția contractului de lucrări Asocierea S.C. AQUA PARC S.R.L. – S.C. MAVGO HOLDING S.R.L. – VAHOSTAV – SK a.s. – TRAMECO S.A.

Potrivit CNAIR, valoarea totală a contractului este de 267.309.612,02 Lei, fără TVA. 

Sursa de finanțare: fonduri europene nerambursabile. 

În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este: 

  • 5 luni perioada de proiectare, care include aprobarea de către Beneficiar a Proiectului Tehnic și a Detaliilor de Execuție, precum și obținerea Autorizației de Construire.
  • 24 luni perioada de executie, care începe de la momentul finalizării perioadei de proiectare și obținerii Autorizației de Construire.
  • Perioada de garanție a lucrărilor ofertată de Asocierea declarată câștigătoare este de 96 de luni.

Perioada de garanție începe de la momentul aprobării de către Beneficiar a Procesului Verbal de Recepție la Terminarea Lucrărilor și se termină la momentul aprobării de către Beneficiar a Procesului Verbal de Recepție Finală. Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru drumul naţional 28B, Târgu Frumos-Botoşani, în lungime de 71,512 kilometri.

 

 

https://www.botosaninews.ro/434404/economic/contractul-pentru-modernizarea-drumului-botosani-targu-frumos-a-fost-semnat-cnair-ofera-cate-detalii-tehnice-despre-investitie/?fbclid=IwAR3B3eIGPq8Sb1-78XkM5NKCapXYkBYOvsJmIesBncrswCe_VFEOQ9in3B4

COMMENTS