O mamă din Botoșani, care abia a născut, diagnosticată cu cancer. Are patru copii care au nevoie urgentă de ajutor
10/05/2020 11:35 in STIRI

O mamă din Botoșani, care abia a născut, a fost diagnosticată cu cancer. Mina Marcu, o tânără de 38 de ani, a născut în urmă cu două luni, iar de curând a aflat că suferă de acea boală necruțătoare. Femeia are patru copii, toate fete. Cea mai mică abia s-a născut, iar celelalte sunt eleve în clasele a V-a, a VII-a și a VIII -a la școala din Corni. Potrivit unor apropiați ai familiei, mama este în imposibilitatea de a mai avea grijă de copii, ea având nevoie de ajutor. Face tratament cu citostatice și drumurile la Iași sunt costisitoare. Acoperișul casei nu este terminat, așa că sunt la propriu sub cerul liber. Tatăl a plecat la muncă în străinătate pentru a putea asigura banii necesari traiului zilnic. Situația este una delicată deoarece copiii au aflat de curând de boala mamei lor. 

"Haideți să ajutam – cu orice este nevoie și puteți – această familie, pentru a putea trece mai ușor peste această perioadă”, este apelul lansat de apropiații familiei, dar și de cadrele didactice de la școala din Corni. Cei care pot ajuta sunt rugați să sune la 0757457834, număr care aparține chiar mamei bolnave.

 

 

https://www.botosaninews.ro/432793/general/stirea-zilei/o-mama-din-botosani-care-abia-a-nascut-diagnosticata-cu-cancer-are-patru-copii-care-au-nevoie-urgenta-de-ajutor/?fbclid=IwAR0e3sU_cANyBOU17BSOaJWuO_-L3P0Ajv1DRH_nHOOqBzl5LJaP0CtsEl8

COMMENTS