Ministrul de Interne a vorbit despre deschiderea bisericilor. Ce spune despre nunți și botezuri
05/05/2020 11:17 in STIRI

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a explicat că deschiderea lăcașurilor de cult trebuie să se facă în urma unei analize atente, cu ajutorul Bisericii Ortodoxe Române (BOR). Demnitarul a explicat că de Paște atât Biserica, cât și preoții „au fost foarte riguroși”, iar acum instituția „trebuie să facă o analiză obiectivă, fără patimă”. 

"La biserică, în general, merg persoane de o anumită categorie de vârstă. Sunt persoane vulnerabile, trebuie gândit foarte bine, dacă nu cumva există riscul de infecţie în prima fază. Biserica şi preoţii au fost foarte riguroşi de Paşte, acum biserica trebuie să facă o analiză obiectivă, fără patimă, să vedem ce putem face”, a declarat ministrul Afacerilor Interne.

Așadar,Marcel Vela a mai adăugat că, „dacă suntem vigilenți, vom putea să ne gândim și la nunți și botezuri, dar evident fără 500 sau 1.000 de persoane”.

 

 

https://www.botosaninews.ro/432101/administratie/ministrul-de-interne-a-vorbit-despre-deschiderea-bisericilor-ce-spune-despre-nunti-si-botezuri/?fbclid=IwAR10XPoteLTHZy5lYT8dsoRl4mKTP0iTcdoC3_HUQMUygFFEs4KgxczLju8

COMMENTS