Medicii de la Spitalul Județean vor acorda consultații prin telefon. Află detalii!
05/05/2020 12:01 in STIRI

Medicii de la Spitalul Județean vor acorda, începând de marți, consultații prin telefon. Ei pot fi apelați de botoșăneni, cei interesați putând afla numele medicului specialist și telefonul acestuia de pe site-ul Spitalului Județean. 

"Medicii specialiști din Ambulatoriul de specialitate pot fi apelați pentru consultații, iar cei interesați pot accesa site-ul spitalului județean pentru a afla numele medicului și numărul de telefon al acestuia. Până acum se făceau consultații prin telefon doar pentru cabinetul oncologic, dar acum se dorește și pentru celelalte cabinete din ambulatoriu. Asta pentru ca pacienții să nu se mai deplaseze la spital, pentru că ambulatoriul este parțial închis. Medicul îi va da detaliile necesare. Măsura este luată pentru ca activitatea să reintre ușor în normal, în condițiile în care spitalul este spital covid” , a declarat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

 

https://www.botosaninews.ro/432087/social/medicii-de-la-spitalul-judetean-vor-acorda-consultatii-prin-telefon-afla-detalii/?fbclid=IwAR3KeJOrffpAUOLfj52PAbMqrBszGCzR-u2zp2ALuz-6kdJQrhIz2Z0eemU

COMMENTS