FOTO Un bărbat din Botoșani, salvat în ultima clipă de medici. I s-a făcut rău în timp ce se afla la volan
02/05/2020 20:32 in STIRI

Un bărbat din Botoșani a trecut, sâmbătă după–amiază, prin clipe de groază. El se afla la volanul unei mașini care circula prin Zona Industrială, spre Cătămărăști, iar la un moment dat i s-a făcut rău. Soția, care se afla lângă el, a reușit să redreseze mașina, care mergea în zig-zag și, în același timp, a sunat la 112 cerând ajutorul cadrelor medicale. La fața locului au ajuns un echipaj de ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță, dar și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Botoșăneanul de 51 de ani, aflat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat la fața locului, viața sa fiind salvată de cadrele medicale. 

"Dupa multe manevre de resuscitare, de aproximativ 30-40 minute, cadre medciale au reusit sa-l readuca la viata. Pacientul a fost transportat cu un echipaj Smurd la Urgente la Spitalul Mavromati pentru analize si investigatii medicale. Ei sunt salvatori zilei de azi care merita toate aprecierile noastre”, a declarat, pentru BotosaniNews, o tânără martoră la eveniment.

 

https://www.botosaninews.ro/431825/eveniment/foto-un-barbat-din-botosani-salvat-in-ultima-clipa-de-medici-i-s-a-facut-rau-in-timp-ce-se-afla-la-volan/?fbclid=IwAR2L-Rdpv2GIm_TVET6WL4odQuTIB_TL7slcLp6G-ChRp_LCSAlvmc2aYWw

COMMENTS
ADS