ADS
ADS
ADS
Cinci tineri din Botoșani au vrut să țină un moment solemn în memoria doctoriței Andrioaie, dar au fost sancționați de polițiști.
STIRI
Published on 29/04/2020

Cinci tineri din Botoșani au vrut să țină un moment solemn, marți seară, în memoria medicului Mariana Andrioaie , de la Spitalul Județean Botoșani, care s-a stins din viață după ce s-a infectat cu coronavirus. Aceștia au luat câteva lampioane și au mers la Pacea, în apropierea poligonului pentru a le aprinde.  Surpriză, însă! La scurt timp au apărut polițiștii, care i-au luat la întrebări având în vedere această perioadă cu restricții. Oamenii legii au înțeles gestul tinerilor, dar tot i-au sancționat pentru că acțiunea lor nu reprezenta o urgență. Aceștia au scăpat însă cu avertismente pentru că au încălcat Ordonanța Militară 3.

 

https://www.botosaninews.ro/431276/social/sase-tineri-din-botosani-au-vrut-sa-tina-un-moment-solemn-in-memoria-doctoritei-andrioaie-dar-au-fost-sanctionati-de-politisti-cum-i-au-suprins-oamenii-legii/?fbclid=IwAR2u2THOLSHpPu_GSXInoSYS0EtiOuNrcyLzzJPjkH8JEsAKCB9erDDPK2g

Comments