ADS
ADS
ADS
Președintele CJ Botoșani dispune un audit la SC Nova Apaserv SA
STIRI
Published on 28/10/2024

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Valeriu Iftime, a anunțat că va dispune realizarea unui audit la societatea de apă și canalizare SC Nova Apaserv SA Botoșani, în condițiile în care compania se confruntă cu un deficit semnificativ. Iftime a subliniat că scopul auditului este de a identifica soluțiile necesare pentru redresarea societății, fără a căuta vinovați.

„Cel mai important lucru va fi un audit la compania de apă. Nu vreau să dau vina pe nimeni, vreau să știu dacă am niște soluții, dacă sunt, dacă am o foaie de parcurs sau dacă foaia de parcurs pe care o văd eu acum este ceea ce trebuie. În momentul acesta este un deficit de aproximativ 500 milioane de euro și nu cred și nu văd pe cineva care vine cu banii ăștia. 500 de milioane de euro nu este o sumă pe care să o aibă oricine; trebuie să fii puternic financiar, trebuie să ai un fond de investiții, dar cum poți recupera banii aceștia”, a declarat Valeriu Iftime.

Iftime se așteaptă ca în următoarele una-două luni să fie conturate primele soluții concrete privind direcția în care se va îndrepta SC Nova Apaserv SA pentru a redresa situația financiară.

Comments