ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 24 octombrie 2024
STIRI
Published on 24/10/2024

Astăzi, valorile termice vor fi mai scăzute decât în ziua precedentă în majoritatea regiunilor, cu precădere în cele extracarpatice. Cerul va fi în general variabil, iar în sud-vestul țării se vor înregistra unele înnorări, însă șansele de ploi slabe sau burniță vor fi reduse. Spre seară și pe parcursul nopții, cerul va deveni predominant senin în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor situa între 13 și 20 de grade Celsius.

În sudul Moldovei și nordul Munteniei, vremea va fi frumoasă, cu soare și câțiva nori. Atmosfera va deveni plăcută pe parcursul zilei, deși temperaturile nu vor mai atinge nivelul ridicat din ziua precedentă. Maximele de după-amiază se vor încadra în jurul valorii de 16 grade Celsius.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, ziua va fi în mare parte însorită. În primele ore ale dimineții există posibilitatea apariției ceții, dar aceasta se va risipi, iar soarele va străluci în întreaga regiune. Temperaturile vor scădea ușor față de ziua de miercuri, atingând un maxim de 15 grade Celsius.

În județul Botoșani, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab din direcția nord-nord-vest. Temperaturile maxime se vor situa între 13 și 15 grade Celsius. Pe timpul nopții, temperaturile vor coborî până la aproximativ 8 grade Celsius, fără să se înregistreze precipitații.

La munte, temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât media obișnuită pentru această perioadă a anului. Ziua va fi caracterizată de un cer variabil, cu înnorări în vestul Carpaților Meridionali, dar fără ploi semnificative. Noaptea, cerul va deveni mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Munții Banatului, unde rafalele vor atinge viteze între 45 și 55 km/h. Local, pe văi și în depresiuni, dimineața și noaptea se va semnala ceață.

Comments