ADS
ADS
ADS
Un bărbat care făcuse infarct în timp ce era la volan, salvat de doi polițiști de frontieră botoșăneni: „Dacă nu erați voi, acum nu mai eram nici eu. Mulțumesc!”
STIRI
Published on 23/10/2024

Doi polițiști de frontieră din Botoșani au salvat viața unui tânăr care a suferit un infarct în timp ce conducea. Incidentul s-a petrecut marți dimineață, când Gabriel și Costel, angajați la Poliția de Frontieră, se întorceau din patrulare și au observat o mașină oprită pe marginea drumului, în plin câmp. Realizând că ceva nu este în regulă, cei doi s-au apropiat de vehicul și au descoperit în interior un tânăr care nu mai reacționa.

Fără să stea pe gânduri, polițiștii i-au acordat primul ajutor și au sunat imediat la ambulanță. Pentru a grăbi intervenția, l-au luat pe tânăr în mașina de serviciu și au pornit în întâmpinarea echipajului medical. Tânărul, în vârstă de 30 de ani, a fost preluat de personalul medical, care a confirmat că intervenția rapidă a polițiștilor a fost esențială pentru a-i salva viața.

Mai târziu, tânărul, pe nume Andrei, i-a trimis un mesaj emoționant lui Gabriel: „Dacă nu erați voi, acum nu mai eram nici eu. Mulțumesc!”.

Costel, un polițist de frontieră cu 20 de ani de experiență, nu este la prima sa intervenție salvatoare, iar Gabriel sărbătorea chiar în acea zi 5 ani de când s-a alăturat Poliției de Frontieră. Poliția de Frontieră Iași a relatat întreaga întâmplare pe Facebook, subliniind profesionalismul și dedicarea celor doi polițiști, care au demonstrat încă o dată că viețile pot fi salvate datorită promptitudinii și curajului.

Comments