ADS
ADS
ADS
Anunț Nova Apaserv! Locuitorii mai multor străzi din Botoșani rămân, mâine, fără apă la robinete
STIRI
Published on 22/10/2024

Ca urmare a semnării contractului de finanțare pentru proiectul „Extinderea și modernizarea sistemului de monitorizare a infrastructurii de apă, inclusiv achiziția de echipamente și software pentru digitalizarea activității”, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani informează că miercuri, 23 octombrie 2024, vor avea loc lucrări pentru înlocuirea echipamentelor de măsurare a consumului de apă potabilă (debitmetre) pe strada Tudor Vladimirescu, în apropierea Școlii Gimnaziale nr. 8.

Pentru desfășurarea acestor lucrări, furnizarea apei potabile va fi întreruptă în intervalul orar 08:00-14:00, afectând consumatorii de pe următoarele străzi din municipiul Botoșani: Popa Șapcă, Carmen Sylva, Crinilor, Grigore Antipa (nr. 1-17), precum și zona cuprinsă între intersecțiile străzilor Grivița cu Tudor Vladimirescu, Tudor Vladimirescu cu Ion Pilat și Săvenilor cu Tudor Vladimirescu, până la intersecția cu strada Carmen Sylva.

S.C. Nova Apaserv S.A. își cere scuze pentru eventualele inconveniente și mulțumește pentru înțelegere pe perioada desfășurării lucrărilor.

Sursa: Comunicat Nova Apaserv

Comments