ADS
ADS
ADS
Circulație blocată, astăzi, pe o stradă din Botoșani din cauza unei avarii
STIRI
Published on 22/10/2024

Circulația pe strada Octav Onicescu din municipiul Botoșani a fost suspendată marți pentru remedierea unei avarii la o conductă de apă, administrată de societatea Nova Apaserv. Conform autorităților, restricțiile de trafic vor fi menținute până la finalizarea intervenției echipelor de reparații.

Incidentul a implicat o avarie la o conductă cu diametrul de 150 mm, ce asigură alimentarea cu apă pe strada Octav Onicescu. Ca urmare, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a decis întreruperea temporară a furnizării apei în data de 22 octombrie 2024, între orele 12:00 și 15:00.

Afectați de această întrerupere sunt locuitorii din zonele Octav Onicescu, Aleea Viilor, Aleea Pinului, Aleea Primăverii, precum și cei de pe Bulevardul Mihai Eminescu, până la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte.

„S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani își cere scuze față de abonații afectați și îi asigură că se va interveni cu operativitate pentru finalizarea lucrărilor, astfel încât disconfortul creat să fie cât mai redus”, au precizat reprezentanții societății într-un comunicat oficial.

Astfel, locuitorii sunt îndemnați să ia măsuri în vederea gestionării situației până la reluarea serviciului de alimentare cu apă.

Comments