ADS
ADS
ADS
Accident cu patru răniți! O familie cu doi copii s-a răsturnat cu mașina
STIRI
Published on 22/10/2024

Patru persoane, doi copii și doi adulți, au ajuns la spital în urma unui accident rutier care s-a produs, marți dimineață, pe DN 28B, în localitatea Zăicești. În eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau, în total, șapte persoane.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și o ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Aceștia au constatat faptul că una dintre mașini era răsturnată pe cupolă și că toate persoanele erau ieșite din autovehicule.

Doi copii, de 1 an și 9 luni, respectiv 7 luni, dar și părinții acestora, care se aflau în autoturismul care s-a răsturnat, au fost preluați de echipajele medicale, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, fiind deconectate bornele bateriilor. Pentru a preveni astfel de evenimente, ISU Botoșani recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte toate regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Comments