ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 22 octombrie 2024
STIRI
Published on 22/10/2024

Astăzi, vremea va fi predominant frumoasă, iar temperaturile vor continua să crească, depășind ușor normele obișnuite pentru această perioadă a anului. Cerul va fi în mare parte senin pe parcursul zilei, însă, în timpul nopții, există o probabilitate de apariție a nebulozității joase în nord-vestul țării. Vântul va sufla slab până la moderat, fără intensificări semnificative. Temperaturile maxime vor varia între 15 și 22 de grade Celsius. În anumite zone, în special în regiunile sudice, centrale și estice, se va semnala ceață pe arii restrânse.

În județul Botoșani, vremea va fi predominant senină pe tot parcursul zilei, exceptând primele ore ale dimineții. Vântul va sufla slab din direcția est-sud-est, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 18 grade Celsius. Pe timpul nopții, valorile termice vor scădea până la aproximativ 4 grade Celsius, fără a se înregistra precipitații.

La munte, vremea va fi la fel de frumoasă, cu o ușoară creștere a temperaturilor diurne. Cerul se va menține senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Comments